сряда, 13 септември 2017 г.

Milyen magabiztosságot tehet. A Calgary Cowboy felemelkedett és veretlen

Calgary nem játszott egymás után kilenc alkalommal, és magabiztosan lép ki a klub rekordjától. Számára a hiányzó osztályok edző Glen Gulutzana csak egy győzelem.

A kiváló eredmények hozzájárulnak a sok közül: Matthew Tkachuk tehetséges, tisztességes Johnny Gaudreau és a kapitány Mark Giordano. „Nem akarjuk, hogy egy csapat egy sor", mondja Michael Frolík, más fontos emberek Flames.

A legfontosabb azonban az, hogy valaki mást. Club a megyei cowboyok és olajmezők határozottan segít csak Elliott.

A forma végül kitört.

A tapasztalt kapus volt nevysedává a padon, és egy komor nem követi, mint a háromlábú swipes a csere, Chad Johnson.

Louis Blues azonban befejezte a farkas legendájának Miikka Kiprusoffot, aki az NHL-t néhány nagyszerű trófeával elhagyta. Kiprusoff egyszer elhomályosította a Romana Turkát Calgary-ben, és azóta a Flames legnagyobb sztárja. Nagyon népszerű volt, egy pár még beceneve után is nevezte a fiát. A "Kipper" távozása 2013-ban látszólag végtelen keretet keresett egy képes követőre. Sokan égtek. És Elliott sem kezdett meggyőzni. Várakozással tekintett Calgaryre, és látta, hogyan emeli fel Owen egy fiatal városát egy új városban. A tavalyi túlzás után azt mondta: "A kis cowboy úton van." De a személyes életben a boldogság kezdetben nem járt jól.Elliott átmenetileg elvesztette a párbajt Johnson.

Nem nyerő játék, nézte sok közülük behajtani.

Van elég, hogy februárban kétszer nyert egymás után, és hirtelen minden tört. "A kapusok számára az bet 365 mobil önbizalomról van szó" - mondja Jordan Sigalet, a goalie edzője, a Fl ames. „Mert Elliot, egyértelmű, hogy".

ismételten sürgeti a lövő magabiztos vezetés a széle a ránc, ami csökkenti a szögek, néha jár felülmúlhatatlan.

söpör nyolc kilenc Calgarse győzelmek február óta több győzelmet nyert, mint bárki más. Viszont megtagadja érdemeit.


"Nagyszerű részünk van itt. Mint egy goalman, mindent látok más szempontból.Nézem a srácok előttem, és én nagyon büszke arra, hogy bet365 mobil sportfogadás szigorúan be kell tartani, amit már beszélünk az egész szezonban. „

Elliott működő csapat a múlt héten szerzett két nullát mögé. Nyolc egymást követő győzelem egy szezonban villant először Flames kapus bet365 kifizetés 1993 óta Ig en, ugyanaz a sorozat büszkélkedhet sem Kiprusoff.

Először is, a fáradt pozíció alábecsült klubot játszik play-offként. Valószínűleg az éjszaka Horvátországban először rémálommá változott, de most már idilli is bet365 mobil fogadás eljött.

Ne hagyj ki más telefont nyáron? Elliott szerződése befejeződik, és Calgary jövője még mindig bizonytalan.

bet365 fogadási bónuszok

Няма коментари:

Публикуване на коментар