четвъртък, 20 юли 2017 г.

Kouč Vůjtek začal éru u hokejovej reprezentácie kempom v Jihlave

Nástupca Vladimíra Růžičku so svojimi asistentmi Jozefom Jandač, Jiřím Kalous a Jaroslavom Špačkom privítal na štvordňovom kempe 24 hokejistov. Novým členom realizačného tímu je tréner brankár Petr Jaroš.

"Cieľom je hlavne sa zoznámiť s hráčmi, ktorí sú budúce adepti národného dresu. A samozrejme tiež to, aby poznali, ako to chodí v reprezentácii. Myslím si, že väčšina z nich bude za rok, dva, alebo možno už tento rok v národnom mužstve, "povedal Vůjtek.


V budúcom týždni sa neformálne stretne aj s hráčmi z NHL - v pondelok v Prahe a v stredu v Brne.

Ďalšie adeptov národného tímu pre turnaja Euro Hockey Tour či pr ípravy na majstrovstvá sveta v Rusku bude Vůjtek so svojimi spolupracovníkmi sledovať v sezóne. "Chcel som tu hráčov od ročníka 1991.Väčšina reprezentovala ako v osemnástke, tak vo dvadsiatke a vieme z minulosti, že väčšina potom reprezentovala aj na majstrovstvách sveta, "uviedol Vůjtek.

Niektorí hráči z jihlavského sústredenia by sa podľa neho mohli objaviť aj na bet365 stavky novembrovom turnaji Karjala vo Fínsku. "Na prvý turnaj budeme vyberať hráčov, ktorí už budú šesť týždňov hrať v sezóne. Môžu sa tam objaviť aj ďalší mladí hráči, ktorí medzi touto dvadsaťštvorka nie sú. Ale myslím, že ich niekoľko z tohto výberu pôjde, "povedal kouč.

Z bet365 bonus bet365 mobil pôvodnej nominácie nemôže v Jihla ve počítať s útočníkmi Ondrejom Kaša (Chomutov) a Erikom Nemcom (Vítkovice), ktorí sa ospravedlnili zo zdravotných dôvodov a kvôli rekonvalescencii.Jana Kanu s Tomášom Vondráčkom odmietla z prípravy uvoľniť Kometa Brno, ktorú novo vedie bývalý reprezentačný tréner Alois Hadamczik.

"Neprekvapilo ma to," uviedol Vůjtek s tým, že ďalej situáciu s brnenskými útočníkmi neriešil. "Ja sa s nikým nedohadujte a nikoho nepřemlouvám, aby púšťal hráča do národného mužstva. Myslím, že to je česť pre každého hráča, musí chcieť a aj ten klub by mal chcieť. Keď majú iný názor, tak majú iný názor. Ja s tým nič nenarobím, "povedal kouč.

Po dnešnom tréningu má s tímom v pláne po dvoch prípravných jednotkách vo štvrtok aj v piatok, sústredenie skončí sobotnom dopoludňajšom tréningom. "Chystáme sústredenie, aké má na začiatku bet 365 sez� �ny byť.Bude trošku aj fyzička a chceli by sme hráčom ukázať systém, ktorý by sme chceli hrať. Aby tí, čo pôjdu na Karjala, vedeli, čo chceme hrať, "podotkol Vůjtek.

Prvýkrát si tiež otestuje spolupráci s asistentmi. "Úlohy boli rozdelené už skôr. Jarda s Pepíkom sa budú viac venovať obrancom, ja s Jirkom útočníkom. Jeden z nás vždy povedie tréning, tí ostatní to budú dopĺňať a dávať určité rady, "vyhlásil Vůjtek.

S tímom už je tiež Jaroš, ktorý ako tréner brankárov spolupracoval s Vůjtka v minulej sezóne u slovenského reprezentácie. Na tejto pozícii pôsobil u národných tímov Bieloruska, Nórska a v Diname Minsk v KHL.V minulých dvoch rokoch bol trénerom brankárov Martin Prusek.

bet365

Няма коментари:

Публикуване на коментар