четвъртък, 20 юли 2017 г.

Boľavý púť šiestich zvyšných mušketierov Oriky. Majstri casovek došli posledné

Za normálnych okolností by boli najväčšími favoritmi aj v nedeľu.

Lenže tentoraz, na trati medzi Vannes a Plumelekem, moc dobre vedeli: Dnes prehráme. "Sme totiž realisti a nie nadľudí," utrúsil Matt White, šéf stajne.

Žiadny iný tím nebol v úvodnom bet365 bonus týždni Tour tak zdecimovaný. Zostali v šiestich mužoch proti mnohým tímom s devítihlavými motormi.


Simon Gerrans si v 3. etape zlomil zápästie a skončil. Daryl Impe ju došiel so zlomenou kľúčnou kosťou, načo vzdal aj on.A zlomená ruka vystavila stop Michaelovi Albasinimu. "Opúšťate rodinu, driete celý rok, potom odštartujete do Tour, pripletú sa do pádu a po piatich dňoch je všetko preč," zúfal si.

Aby toho nebolo málo, Michael Matthews jede od minulého pondelka s vlasovou zlomeninou dvoch rebier, Simon Yates má kopu narazenín a tiež telo Svein Tuft je veľkým smrekovcovým poľom.

Matthews sa v noci neustále prebúdza, keď u neho bolesť rebier vyvoláva pocit, že sa dusí.Ďalšieho dňa ale znovu nasadá na bicykel, so zaťatými zubami šliape na chvoste pelotónu, trpí a prežíva. "Občas mám pocit, že mi tá rebrá vyskakujú von z tela," priznáva.

"Našich šesť zvyšných bojovníkov je zase pripravené na štart," hlásil Neil Stephens, športový riaditeľ Oriky, v nedeľu na štarte časovky a vyzbrojil sa aj červenou šatkou, aký nosí bojovníci s rozzúrenými býkmi pri slávnostiach bet365 mobil v uliciach Pamplo ny. "Darček od tímu Movistar," líčil.

A potom jeho chlapci išli. Nie o víťazstvo. O česť. Tak, aby aj boľavý Matthews stíhal, aby ho sebecky nezanechali kdesi na ceste samotného. Opäť raz pre nich platilo ono známej francúzskej mušketýrské: Jeden za bet 365 všetkých, všetci za jedného.

Išli si pre neodvratnou porážku.Majstri casovek skončili beznádejne posledný, napriek tomu naďalej Nezlomený.

"Morálka tímu je stále vysoká. Musíme sa bet365 pozerať dopredu a nie plakať, čo sa nám prihodilo, "povedal Matt White a veril v horskú silu svojho vrchařského talentu Adama Yatesa, ktorá by sa v Pyrenejach mohla prejaviť.

"O voľnom dni sa oklepeme a vrátime sa zase v plnej sile. No, skôr…V plnej sile mínus tri. "

Vlani dorazili do cieľa Gira dokonca len v dvoch.

V lastne ich je stále ešte veľa.

bet365 stavky

Няма коментари:

Публикуване на коментар