вторник, 11 април 2017 г.

Collingwood je Nathan Buckley: posledný tréner stojaci, ale chodiace mŕtvola?

Čo pracoval tak tvrdo, však bolo, aby Collingwood Premiership-Sekacie kolos. Pod Mick Sladovna, boli na najlepšej ceste byť práve to. Začali 2011 ako úradujúci premiér. Oni skončili, že domáci i-away sezóny s najvyšším podielom v histórii AFL. Až do slávnostného posledný deň, oni by stratili len dva hier.

Bol to tím so všetkými charakteristických ten, ktorý by mohol definovať svoje generácie. Zatiaľ to prišlo ako žiadne prekvapenie, keď sa im nepodarilo nároku back-to-back vlajky. Vo futbale, rovnako ako v politike, nejednotnosť je smrť, a Collingwood bol zjavne nie je strana, ktorá bola zlepenie, ktoré septembra. Buckley bol vzatý do úvahy rozsah prestavať tím vo svojom vlastnom štýle.To nie je jasné, čo sa s tým mal zlý.

Nemôžeme kvantifikovať len to, čo destabilizujúci silou dohoda Kirribilli jednotlivých Magpies 'mal v tíme v tomto veľkom poslednom týždni; môžeme povedať, že sa určite jedná o nový prístup prístup vzatý Magpies. Kluby zvyčajne robia všetko, čo je v ich silách, aby hladké cestu k úspechu. To je Collingwood, však. Darí sa im na hľadanie nových spôsobov, ako nechať slávu pád z ich zovretia.

Samozrejme, že nič z toho by byť problém, ak Nathan Buckley bol schopný prispôsobiť sa úspechy svojho predchodcu. Ale hazard zosadiť sladovne nezaplatil off.Buckley čas pri kormidle bol pozoruhodný tým, ako to už rozpadnuté: od prvého pod sladovne, na štvrté miesto, potom šiesty a posledný sezóny, 11.

Magpies vyhrali len jeden finále v tej dobe. , Dokonca sa ani nepriblížil k tomu, že septembra v minulej sezóne. Boli tak žalostné n a jednom mieste, že Buckley povedal, že nemôže spomenúť videl niečo podobné v jeho dvoch desaťročiach v hre.

A v tejto sezóne? vyzerá pravdepodobné, že štvrtý po sebe idúce pokles dole po rebríku pod ich bývalého kapitána to. Ich svetlé štart do nového roka bol vystavený ako zlato bláznov. Už biti všetky spodné šesť tímov, ale nikto z prvej šestke.Posledný víkend v hlavnom meste Yarra derby, jednoducho vypnúť.

Collingwood môže poukázať na výhovorky za posledných pár rokov. Geelong a Sydney - ktorí obaja stratili trénerov na vrchole svojej hry približne v rovnakom čase ako Magpies obetoval oni - možno poukázať na premierships im podarilo zdvihnúť. Boli veľmi konkurenčné vo väčšine ostatných rokoch. Poukazuje na zdravé, zrelé klubových kultúr, kde je to možné bezproblémové trénovať prechody.

nešťastní odchody rady populárnych Collingwood Premiership hráčov v minulých sezóna ch bolo odhalenie.Leigh Brown nechcel hrať raz Sladovna bol preč; Darren Jolly a héritier Lumumba ako zabuchol dvere na ich ceste von; Dale Thomas nasledoval sladovne je Carlton; Sharrod Wellingham bol vymenený na západ, kde by mohol hrať v inom premiérskej funkcie; Andrew Krakouer boli vyradené; Heath Shaw šiel do Aglomerácia Západnej Sydney.

Buckley bol daný priestor rozobrať tím v jeho primárnym a prebudovať to v jeho vlastnom štýle. Ten môže byť budovanie tímu pre budúci úspech, ale je to stále nie je jasné, čo sa s tým mal zlý.V prípade, že tím nebol ten pravý pre Buckley, možno nastal čas nie je v poriadku pre neho, aby sa horná prácu, keď to urobil.


Je to pekný román o dvíhať jeden z vašich vlastných ako tréner, najmä legendárny Brownlow a Norm Smith medaily-vyhrávať kapitá n. Ale je to čím ďalej tým redundantné prístup. Medzi rokmi 1950 a 1980, jediný "outsider" tréner vyhrať Premiership bol Ron Barasso North Melbourne. Za posledných 20 rokov, 15 vlajok išli na externých zamestnancov trénermi.

Collingwood darilo v modernej hry (aj keď niektoré z ich potenciálu išiel nenaplnený).Sú to len jedna z VFL je big five (*), aby boli konkurencieschopní v posledných dvoch desaťročiach

A svoje najlepšie roky v AFL prišli za niekoľko outsiderov :. sladovne a Leigh Matthews. Oni boli chudé časy pod bývalých kapitánov Tony Shaw a teraz Buckley.

Na druhej strane, majú prevalcovať ako Essendon a Carlton bolo dostať vysoko na ich vlastné zdroje. Majú sa naklonila na povesti, meno a slávu Betclic-Kliknite tu minulosti, opatrný od vonkajších vplyvov. A pozrite sa na to, kde sú teraz. Oni sa nepodarilo prispôsobiť veku AFL.Collingwood trpí, ke� � robia likewise.James Hird je neslávnu zostup z Essendon nedotknuteľný na, unperson '| Jonathan Horn Viac

Buckley kariéra prebiehať súbežne s tými James Hird a Michael Voss. S chaotický odchode Hird na adrese Essendon minulý týždeň, Buckley je Last Man Standing. Ale je to ten chodiacou mŕtvola? Prípady Hird a Voss ukazujú, že bez ohľadu na to, ako zlé veci idú, klubové legendy sú extrémne ťažké páčidlo von.

McGuire raz udrel sebecké kultúru, ktorá sa vkradol do klubu od roku 2010. "My sme vyhrali [tej tohtoročnej Premiership] tým, že sú vedľa seba. Bok po boku sa rozumie v tom, že vždy…Akákoľvek forma sebectvo nebude tolerované. "

Napriek tomu je ťažké nemyslieť na to, že problém by mohol byť príchod z hornej časti. Iste, žiadny iný klub v histórii AFL bol vyhodený tréner, ktorý práve dosiahnutý ligový rekord percenta. Alebo možno je to len starý prípad chytrých ľudí kontrola v ich mozgu pri dverách, keď začnú pracovať na ich klubu.

V priebehu rokov, Collingwood fanúšikovia mali tak moc poďakovať McGuire a Buckley pre. V týchto posledných niekoľkých sezónach, možno zvyšok z nás má moc, pretože majú dosť možno nás zachránil z rokov Straka nadvlády.

* na základe premierships (okrem Fitzroy)

stavky na Betclic

Няма коментари:

Публикуване на коментар