вторник, 11 април 2017 г.

Eoin Morgan hovorí, že, nový 'Anglicko sa môžu učiť od starých majstrov Austrálie

Čerstvé z pondelňajšej Twenty20 vyhrať nad turistov v Cardiffe a spomienky z radu 3-2 víťazstvo nad Novým Zélandom od ich predchádzajúceho 50-over výlet späť v júni, kapitán považuje Steva Smitha No1-zaradil stranu ako ideálne meradlom, podľa ktorých posudzovať pokrok svojho mladého tímu.

"myslím, že to bude veľmi ťažké," povedal Morgan. "Samozrejme, budeme musieť byť v blízkosti našich silách poraziť. Rovnako ako v prípade Nového Zélandu, budeme musieť nájsť spôsob, ako sa snaží dať ich pod tlakom. Obaja sú veľmi dobre a my sme v úplne inej fáze vývoja s naším zborom.Bude to naozaj dobrý test. "

Morgan bola opatrná na výber, ale je ter az očakáva, že aj naďalej sa medzi prvými tromi, ktorý uvádzal vo svojich piatich-run Twenty20 víťazstvo nad turistov v pondelok, s Moeen Ali, ktorý zasiahol 72 z 46 loptičiek, aby pokračovali v No3 v neprítomnosti lôžku restované Joe Root a poskytnúť ďalšie spin možnosť s loptou

"je zrejmé, že Root sa vynechal zanecháva obrovskú priepasť. - hmotnosť chodu, spôsob, akým sa dáva im aj možnosť s loptou, rovnako, "povedal Morgan. "Nechceme, aby sekanie a mení príliš veľa.Chceme posilniť dôveru, ktorú máme v prehrávači a zodpovednosť na ne ísť a hrať tak, ako chcú. "Anglická Moeen Ali prizná k svojej láske k bytiu otvoreniu pálkar Viac

Oba kapitáni muštu prispôsobiť sa ešte viac zmien v jeden deň hrať predpisy, ktoré vidíte na obrazovke odpaľovanie presilovka klesla a navyše hráčov v poli povolenú mimo okruh v posledných 10 overs smeny - vylepšení, ktoré by mohli znamenať, že monštrum skó re v posledných dvoch rokoch sú priniesla so zárezom

Anglicko je posledný výlet na Ageas mise. - tri góly porážke na Nový Zéland -saw im ujížděl pozor na 302 s 28 loptičkami nepoužitý, aj keď Alex Hales, ktorý podľa všetkého pokračovať v jeho otvorení partnerstvo s Jasonom Roy, trvá na tom, historický precedens nebol na mysli hráčov od ich odchodu z skupinovej fáze svetového pohára. "Predtým sme sa dohodli na 280 alebo 300 bytia skóre by sme mohli brániť, ale my sme chceli zbaviť toho tohtoročného leta," povedal Hales Guardianu.

"Nechceli sme ísť tam myslieť par skóre a to, čo je preč predtým, ale len hrať každý loptičku, ako to príde v útočení, pozitívnym spôsobom.V jeden deň kriket každý zápas je nová hra na čerstvý povrch. Čo sa stalo v minulosti, je irelevantné. Bitie Nový Zéland skôr v lete bolo veľké úsilie - kariéra zdôrazniť fakt - ale musí to byť východiskovým bodom, preto že máme novú výzvu proti Austrálii, ktorí sú najlepší na svete. Budeme musieť ďalej zvyšovať naše hry. "

anglická post-Svetový pohár myslenia nebolo stratené na austrálsky kapitán Smith, ktorý je pravdepodobné, že bude len jeden z piatich ich Svetový pohár finalistov na výstave.Bude tiež dočkať, až uvidím na trávniku pred rozhodnutím o tom, či obsahujú ľavé rameno číselník Ashton Agar, hráč naposledy Videli v priebehu roka 2013 Ashes.

"Myslím, že naši chlapci sú pripravení na výzvu," Smith povedal. "Anglicko sa bude hrať tú istú pozitívnu značku krikete, že som bol hrať, a tak pre nás, ako bowling skupiny, musíme sa uistiť, budeme napádať ich obranu. Chystajú príde celkom ťažké, takže budeme mať príležitosť. - práve sme dostali sa uistiť, že je vziať "


Няма коментари:

Публикуване на коментар