понеделник, 17 април 2017 г.

Eddie Jones vidí Exeter a Thomas Waldrom odfúknuť Clermont Auvergne

Predstavitelia francúzskej Top 14 prišiel za tlmeného nálade. Keď si hrajú doma na Stade Marcel Michelin v Clermont-Ferrand začnú s náplňou a potom rastú divoký. Sandy Park rev M5 bol šľahaný preč na divokom vetra alebo sa utopil davom v plnom hlase a Clermont potom musel čeliť Exeter vo vrcholnej forme. Devon bol trochu moc pre nich.

Nie, že Exeter boli k nezastavenie na prvom mieste. Boli príliš zaneprázdnení preskupujú svoje formácie potom, čo Sam Hill cítil, ako mu podkolennej šľachy v zahriatie.Jack Nowell presunul do stredu a Olly Woodburn prišiel z lavičky ku krídlu, takže domáci tím pár oholenú hlavou konvoji. - James Short bytia druhé krídlo

N owell reagoval na jeho zmenu polohy s chuťou. Sledovať Eddie Jones vie, že sa sústredí na medzinárodnej scéne nemusí byť poskytnutá čas a priestor Clermont sem dal Nowell ale nový tréner musí byť dojem sile, rýchlosti a distribúciu Anglicka prehrávača. tréner Facebook Twitter Pinterest England Eddie Jones hodinky na Sandy Park. Foto: David Jones / Getty Images

Ešte pôsobivejšie bol Thomas Waldrom.No8 zapuzdrený jeho okrúhlu tvár v oranžovom skrumáže čiapku a vyzeral, ako by bol čerstvý z zábavnom maškarný party - príde ako batoľa v Detský kočík - ale hral s veľkou autoritou. AnyHe tiež hral s jemnosťou a obratnosťou, prechádzajúce tak často, ako to rumbled.Not tak dávno, schopnosť francúzskych klubov nahradiť superstars s superstars oddelila. Exeter mať Dave krhly (momentálne so zraneným kolenom) a Waldrom vo svojich účtovných knihách - a to z nich robí zvláštne.V skutočnosti, Tom Johnson pôjde Waldrom a bývalého Anglicka zadného radu vyzeral taky dost dynamický.

cesta, do tej doby trvalo Exeter nejaký čas usadiť sa a premeniť dobré nahromadenie hrá na body a, kým oni boli triedenie seba von, Clermont pomohli sami dvoch pokusov.

prvá z nich bol podľa Hosea Gear po dobrom priblížení práce z piatich metrov mlyne u Morgan Parra a Camille Lopez. Druhý bol skóroval Aurélien Rougerie po Gear set Noa Nakaitaci zadarmo s obratným priechodu mimo styk a krídlo štiepky za posledných obrancov.

Od tej doby Exeter prevzal kontrolu. Oni strelil štyri pokusy sa najprv Waldrom z krátkej vzdialenosti - najviac výrečne do vetra.Znamenalo to, že Exeter v polčase prekonal len štyri body a teraz by ich mal na chrbte. Waldrom skóroval druhý - ďalšiu špecializovanú úpravu od majstra posledného metra - pred Don Armand, pracovník No6 dokonalý vedľa Waldromu, prekročil.England ponúka Saracens 'Paul Gustard asistenta role trénera, klub potvrdiť Prečítajte si viac

Bonus vyskúšať, austrálsky Mitch Lees, ďalší kôň v peknom balení, prišiel na konci. Clermont bude iný návrh v štyri kola, ale v takejto podobe bude Exeter cestovať do Massif Central s niečím iným ako tlmeným nádechom.


Няма коментари:

Публикуване на коментар