четвъртък, 13 април 2017 г.

Wallabies Wycliffe Palu a Will Skelton vylúčil z majstrovstiev sveta v ragby

Austrália utrpel dvojitú ranu zranenia na Svetovom pohári, s No8 Wycliffe Palu a zamknúť Will Skelton vylúčiť z turnajových dní pred ich tieseň zápase proti Anglicku.

Skelton zišiel z ihriska sa držal za ruku čoskoro v druhej polovici v Wallabies '11 pokúsiť zvíťaziť nad Uruguaj v nedeľu, zatiaľ čo Palu utrpel, problematické' ochromiť zranenia, povedal tréner Michael Cheik potom zápas.Austrália sa snaží plášť-a-dýka prístup k vyviesť z Anglicka Prečítajte si viac

Zámok Sam Carter nahradí Skelton v Wallabies čatou, ale Palu nebude nahradený iným Flanker s Cheik namiesto toho sa rozhodol pre inú prostitútkou v james Hanson.

Unibet-Bonus ihneď po registrácii

Hanson, ktorý posilní kapitán Stephen Moore a kolegovia Hooker Tatafu poloţte-Nau, mal odletieť z Austrálie v pondelok.

Austrália tréner Michael Cheik povedal austrálsky Rugby: "Len veľmi málo hráči majú možnosť hrať pre Wallabies, nieto v Rugby World Cup, takže z tohto pohľadu som naozaj vypitvaný pre nich.Z pohľadu tímu, obaja hrajú dôležitú úlohu v strane a je sklamaním, že potrebujeme nahradiť hráčov v našom tíme. "

Austrália vyhral oba svoje bazén zápasu proti Fidži a Uruguaja pohodlne a čeliť ich prvú veľkú skúškou v sobotu proti Anglicku bočné páleniu od ich poslednej gasp straty proti Walesu.

zranenia Palu by mohlo znamenať koniec 33-ročný je medzinárodnú kariéru, s No8 pripravený hrať v Európe po Svetovom pohári a stal nespôsobilým na odvolanie.


Palu začal proti Uruguaju, ale môže sa usilovne snaží, aby sa koleso 23 proti Anglicku.

Cheik hral dve špecialista Openside flankers Davida Pocock a Michael Hooper v jeho zadnej rade s úspechom proti Fidži, s Pocock brať košeľu No8.Ben McCalman môžu tiež hrať ako odborný No8 v prípade potreby.

Skelton, ktorý začal proti Uruguaju a bol nahradenie proti Fidži, môže byť ťažšie nahradiť, ale s jeho loptička-niesť schopnosť a ukladajú postava ponúka Wallabies ďalšiu zbraň v útoku.

Avšak z dvoch výmen Cheik povedal: "Obaja James a Sam boli súčasťou tímu v rôznych fázach tejto sezóne a som si istý, že budú môcť posilniť a uchopiť príležitosť, ktoré boli vzhľadom k tomu,. "

Unibet stávkovanie live

Няма коментари:

Публикуване на коментар