събота, 15 април 2017 г.

UK Sport strávil £ 63,000 na ponuku Sebastian Coe na rok IAAF predsedníctva

Sebastian Coe kampaň pre IAAF predsedníctva bola podporená 63.000 £ verejných peňazí darovali prostredníctvom britského športu. UK Sport poskytne peňažné prostriedky z jeho medzinárodných vzťahov rozpočtu na podporu ponuky britských športových vodcov na pozíciách vo svetových organizácií, a to pokrylo náklady na poradenstvo Vero Communications 52.000 £ plus DPH, ktorá bola súčasťou kandidatúry Lord Coe má prevziať vedenie world athletics.Sebastian Coe zvolený prezidentom sveta riadiaci orgán pre atletiku viac

Coe je pod rastúcim tlakom na sever svoje vzťahy s Nike, ale hovorca IAAF prezident povedal, že športové oblečenie obrie neposkytla žiadne finančné prostriedky pre svoje kampane.Príspevok UK Sport vzťahuje tretinu nákladov s tým, že zvyšné peniaze budú zvýšená v súkromí.

"Som veľmi vďačný za pomoc britského Športu," povedal Coe vo svojom vyhlásení. "To bolo ponúknuté ku mne a ostatným ako súčasť role britského Sportu na podporu britských športových záujmov na medzinárodnej úrovni tým, že pomôže s vymenovaním osôb do kľúčových medzinárodných rolí. Dve tretiny kampane bol súkromných zdrojov. "

Coe Predpokladá sa, že zarábať okolo £ 100,000 rok ako Nike veľvyslanec ale čelí výzvy k zníženiu väzby na spoločnosti, pretože z možného konfliktu záujmov vyplývajúcich.Ten čelí otázky ohľadom rozhodnutia IAAF v apríli budú udelené 2021 majstrovstvá sveta do Eugene, v Spojených štátoch - ktorá je úzko spojená s športového gigantu Nike - bez výberového konania, aj napriek silný záujem zo švédskeho mesta, Gothenburg.Sebastian C oe zaborí do viac ako Nike hotovosti ako držiak otázky o Eugene ponúk Prečítajte si viac

Bet365-Vyzdvihnúť svoj bonus Ten už skôr povedal, že preskúma všetky obchodné dohody do 100 dní od nástupu do úradu 31. augusta - a že termín pripadá na 9. decembra, týždeň po výberovom vypočutí vo výbore.

Damian Collins, člen užšieho výboru, je presvedčený, že peer by mala znížiť svoje väzby.Povedal: "Ja som spochybnené, či Lord Coe čelí konfliktu záujmov, vzhľadom na jeho obchodný vzťah s Nike, okolo jeho úlohu v pomoci dodať majstrovstvách sveta v atletike do Eugene, Oregon - domov v športového podniku."

je to prvýkrát, čo Spojené kráľovstvo Šport podporila prezidentskú kampaň. - to strávila £ 120,000 pomáhať Briana Cookson kampaň na prezidenta UCI, medzinárodné organizácie Jazda na bicykli je

UK Sport povedal vyhlásenie: "UK Sp ort investuje do medzinárodných stratégií vzťahov našich národných riadiacich orgánoch, ktoré pomáhajú zabezpečiť, že Veľká Británia je vo vplyvnej pozícii riadiť dobré správy, vedenie a vývoj v medzinárodnom športe

". vo svetle z problémov, že medzinárodné športové federácie sú v súčasnej dobe čelia, je oveľa dôležitejšie ako inokedy, že Veľká Británia je nominovania ľudí do vedúcich pozícií, kde môže ovplyvniť zmenu.


"

Coe sa mal objaviť na tlačovej konferencii vMonaco vo štvrtok večer po zasadnutí IAAF Rady, kde sa očakáva, že poskytne ďalšie podrobnosti o reformách riadiaceho orgánu a kontrolného procesu Ruskej atletickej federácie, ktorý je zakázaný medzinárodnej súťaže po dopingu škandále, ktorý otriasol šport.

Bet365 poker bonus

Няма коментари:

Публикуване на коментар